Voorwaarden voor deelname

De Fraeylema Koetsentocht 202020/2

De "Stichting Fraeylema Koetsentocht Slochteren" organiseert de jaarlijkse terugkerende Fraeylema Koetsentocht door de gemeente Slochteren enm wel dit jaar op 19 september 2020.

Voor authentiek gerij en/of replica’s na oud model, ook andere aanspanningen zijn van harte welkom, zoals oogstwagens, boerengerij, bakkerswagens enz. enz.

Dit bieden wij U
  • U betaalt geen inschrijfgeld.
  • U wordt een lunch en een nazit aangeboden
  • Iedere deelnemer ontvangt een leuke herinnering
  • Er zijn leuke prijzen te verdienen.
  • Dit evenement wordt georganiseerd met toestemming en samenwerking van de NVTG.
  • Er is geen jurering maar alle aanspanningen worden wel beoordeeld op o.a veiligheid.

In verband met ons 25-jarig jubileum in 2020, hebben wij nog wat verrassingen in petto!

Het belooft een mooi feest te worden!

Dit zijn de ingrediënten voor een leuke, gezellige en een spannende koetsentocht.

De organisatie kan heel wat regelen, behalve het weer.

Aansprakelijkheid: De organisatie verwacht van de deelnemers, dat zij minimaal WA verzekerd zijn. Voor, tijdens en na afloop van het evenement, kan de organisatie geen verantwoordelijkheid nemen voor diefstal, verlies of schade van en aan goederen.

Privacy: In verband met de privacywetgeving moeten wij u vragen of u bezwaar heeft voor het plaatsen van uw naam op de deelnemerslijst en voor het maken van foto’s.

Covid-19: Uiteraard treffen wij alle maatregelen die nodig zijn ter voorkoming van besmetting met Corona. Van de deelnemers, gasten, vrijwilligers en bezoekers verwachten we dat zij zich houden aan de richtlijnen. De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet naleven van de richtlijnen zoals gesteld in de bijlage bij de uitnodiging.

Uw deelname en aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Uw aanmelding: 

Hebt u geen e-mail? Dan kunt u het ingevulde formulier sturen naar:

Secretariaat Fraeylema Koetsentocht, Hoofdweg 170  9628 CT Siddeburen 

NB: Deelnemers aan de Fraeylema Koetsentocht zijn, net als bij andere evenementen waarbij paarden betrokken zijn, gehouden aan de wet. Dat wil zeggen dat uw paard(en) gechipt moeten zijn en dat u op het moment dat u uw paard(en) vervoert u het paardenpaspoort voor de desbetreffende paard(en) bij u moet hebben. Door middel van het paspoort moet u ook kunnen aantonen dat het paard volgens de voorschriften gevaccineerd is.