Tel. 088 88 55 011

Voorwaarden voor deelname aan de Fraeylema Koetsentocht

De “Stichting Fraeylema Koetsentocht Slochteren” organiseert de jaarlijkse terugkerende Fraeylema Koetsentocht door de gemeente Midden-Groningen.

Voor authentiek gerij en/of replica’s naar oud model. Ook andere aanspanningen zijn van harte welkom, zoals oogstwagens, boerengerij, bakkerswagens enz. enz.

Dit bieden wij de deelnemers:
  • Je betaalt geen inschrijfgeld
  • Je krijgt een lunch en een nazit aangeboden
  • Iedere deelnemer ontvangt een leuke herinnering
  • Er zijn leuke prijzen te verdienen
  • Dit evenement wordt georganiseerd met toestemming en samenwerking van de NVTG
  • Jurering gebeurt door de NVTG. Alle aanspanningen worden beoordeeld op o.a veiligheid

Dit zijn de ingrediënten voor een leuke, gezellige en een spannende koetsentocht.

De organisatie kan heel wat regelen, behalve het weer.

Aansprakelijkheid: De organisatie verwacht van de deelnemers, dat zij minimaal WA verzekerd zijn. Voor, tijdens en na afloop van het evenement, kan de organisatie geen verantwoordelijkheid nemen voor diefstal, verlies of schade van en aan goederen.

Privacy: In verband met de privacywetgeving moeten wij je vragen of je bezwaar hebt voor het plaatsen van je naam op de deelnemerslijst en voor het publiceren van gemaakte foto’s. Wij kunnen niet instaan voor foto’s die door het publiek worden gemaakt en op social media worden geplaatst. 

Je deelname en aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Je aanmelding:  

Heb je geen e-mail? Dan kun je het ingevulde formulier sturen naar:

Secretariaat Fraeylema Koetsentocht, Hoofdweg 170  9628 CT Siddeburen 

NB: Deelnemers aan de Fraeylema Koetsentocht zijn, net als bij andere evenementen waarbij paarden betrokken zijn, gehouden aan de wet. Dat wil zeggen dat de deelnemende paard(en) gechipt moeten zijn en dat je op het moment dat je je paard(en) vervoert je het paardenpaspoort voor de desbetreffende paard(en) bij je moet hebben. Door middel van het paspoort moet je ook kunnen aantonen dat het paard volgens de voorschriften gevaccineerd is.